Artikuj mjekësor

Në muajt e verës shtohet vëmendja e njerëzve, sidomos femrave, për trajtimin e venave varikoze. Në këtë sezon shtohet edhe numri i pacientëve që vijnë të vizitohen për këtë problem. Arsyeja në shumicën e rasteve është e thjeshtë, me ngrohjen e kohës dhe ndërrimin e veshjeve, rritet preokupimi për paraqitjen estetike të këmbëve. Pjesërisht ka edhe një arsye shëndetësore, me ngritjen e temperaturave shtohen shqetësimet që sjellin venat varikoze. Por, që të arrihen në maksimum efektet estetike të trajtimit, cilido qoftë ai, duhet kohë, ndaj paraqitja tek mjeku në verë nuk është e përshtatshme. Kujdesi për venat varikoze duhet të fillojë muaj më parë, që në verë të kemi paraqitje më estetike.

Sottocategorie

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al