Përgjegjësia Sociale

MUAJI I KANCERIT TË GJIRIT

  

Në kuadër të Muajit të Kancerit të gjirit, Spitali Hygeia Tiranë për të qenë pjese e fushatave sensibilizuese për të rritur ndërgjegjësimin e popullatës për luftën kundër Kancerit të Gjirit, dhe rëndësinë e kontrolleve periodike, nën sloganin “

Diagnostikimi i hershëm shpëton jetë” ofroi për periudhën Tetor – Janar 2015, kupona me çmim të reduktuar ku përfshiheshin ekzaminimet:

  • Mamografi + Pap test
  • Eko gjiri + Pap test

Totali i të ekzaminuarave : 2,500

Spitali Hygeia Tiranë ishtë një prej sponsorve kryesorë të aktivitetit “ Maratona e Jetës 2015” e organizuar në kuadër të Muajit të Kancerit të Gjirit nga Kompania Spazio Event Albania në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Bashkinë Tiranë.

Spitali Hygeia Tiranë ishte pjesë e këtij eventi me një stendë promocionale ku përfaqësues të spitalit ofronin për vizitorët dhe pjesëmarrësit e këtij eventi informacione dhe broshura informative mbi parandalimin e Kancerit të Gjirit. Ndërkohë për tre fituesit e Maratonës Spitali Hygeia ofroi kupona falas check-up mjekësor dhe 50 kupona të tjerë me 50% zbritje për check-up mjekësor.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al