Përgjegjësia Sociale

DITA E DHURIMIT TË GJAKUT

Në 2 Nëntor, 2015, si çdo vit, Spitali Hygeia Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut organizoi, në ambientet e Spitalit “ Ditën e Dhurimit të Gjakut” nën moton “ Dhura Gjak, Shpëto jetë”.

Gjaku i dhuruar do të shkojë në ndihmë të qindra pacientëve të cilët kanë nevojë emergjente për gjak dhe ne si Institucione shëndetësore që përballemi çdo ditë me këto probleme do të japim kontributin tonë të parët për tu bërë shembull edhe për të tjerët sepse dhurimi vullnetar i gjakut shpëton jetë.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al