Përgjegjësia Sociale

Spitali Hygeia pjesë e aktivitetit humanitar Maratona “ Run for the Children 2015”

Spitali Hygeia Tiranë ishte një ndër sponsorët e aktivitetit humanitar Maratona “ Run for the children 2015” të organizuar nga Fondacioni “ Medical Response for the Diplomatic Corps Foundation Albania” (MRDC).

Stafi i mjekëve të specializuar dhe ambulanca e Spitalit ishin në dispozicion të këtij aktiviteti për të asistuar nga pikëpamja mjekësore pjesëmarrësit e kësaj Maratone.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al