Kartat e Shëndetit Hygeia

1 Vit Femer

ÇFARË OFRON PROGRAMI?

Benefite

 • 1 Check-up gjaku falas
  • Gjak komplet (kontrollin e anemisë)
  • Kolesteroli në gjak (yndyra)
  • Glicemi ( kontroll i diabetit)
  • TSH (kontroll i gjëndrave tiroide)
  • Ferritinemi (kontroll i hekurit)
  • Konsultë patologjike
 • Ekzaminime parandaluese-diagnostikuese
  Zgjidhni një nga ekzaminimet më poshtë që dëshironi të përtoni falas: 
  • Mamografi Digitale ose Eko gjiri ose Pap Test
   *mamografia sugjerohet çdo vit për fermat > 40 vjec. Tek femrat < 40 vjec sugjerohet eko e gjirit. Në çdo rast, konsultohuni me mjekun tuaj.
 • Konsulta mjekësore

  Falas 1 vizitë mjekësore në muaj si dhe 50% zbritje për çdo vizitë tjetër mjekësore të planikuar me mjekët e specialiteteve:

  • Onkolog
  • Radioterapeut
  • Gjinekolog
  • Endokrinolog
  • Kardiolog
  • Kardiokirurg
  • Neurolog
  • Neuro-kirurg
  • Onkolog
  • Urolog
  • Nefrolog
  • Patolog
  • Pneumolog
  • Kirug i Përgjithshem
  • ORL
  • Ortoped
  • Gastroenterolog
  • Hematolog
  • Rheumatolog
  • Dermatolog

 

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al