Kartat e Shëndetit Hygeia

Kartë Shëndeti Hygeia

Privilegjet vjetore të kartës


Vizita Shëndetësore

Falas 1 vizitë mjekësore në muaj si dhe 50% zbritje për çdo vizitë tjetër mjekësore, duke rezervuar paraprakisht orarin e vizitës, për specialitetet si vijon: 

 • Radioterapeut
 • Obstetër-Gjinekolog
 • Endokrinolog
 • Kardiolog
 • Kardiokirurg
 • Neurolog
 • Neurokirurg
 • Onkolog
 • Patolog
 • Kirug i Përgjithshem
 • Gastroenterolog
 • Hematolog
 • Rheumatolog
 • Dermatolog
 • Urolog
 • Pneumolog
 • O.R.L
 • Ortoped
 • Nefrolog

 

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al