Ku ndodhemi

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:

Sekretaria e Spitalit: + 355 4 23 90 000

Urgjenca Hygeia: + 355 4 23 23 000

Email: info@hygeia.al

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:

Telefon:‎+386 49 102 008

Email: zyrakosove@hygeia.al

Adresa: Sheshi Zahir Bajaziti, Rruga “ Edit Durham” Nr.14 Prishtinë, Kosovë

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: ‎+386 49 102 008
Email: zyrakosove@hygeia.al