Përgjegjësia Sociale

Në 2 Nëntor, 2015, si çdo vit, Spitali Hygeia Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut organizoi, në ambientet e Spitalit “ Ditën e Dhurimit të Gjakut” nën moton “ Dhura Gjak, Shpëto jetë”.

  

Në kuadër të Muajit të Kancerit të gjirit, Spitali Hygeia Tiranë për të qenë pjese e fushatave sensibilizuese për të rritur ndërgjegjësimin e popullatës për luftën kundër Kancerit të Gjirit, dhe rëndësinë e kontrolleve periodike, nën sloganin “

Diagnostikimi i hershëm shpëton jetë” ofroi për periudhën Tetor – Janar 2015, kupona me çmim të reduktuar ku përfshiheshin ekzaminimet:

Page 4 of 4

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al