Kartat e Shëndetit Hygeia

Karta Pediatrike

SHERBIME AMBULATORIKE & HOSPITALIZIME

Çmimi: 13.900 Lekë

Përfituesve të kësaj kartë ju ofrohen për herë të parë çmime preferenciale jo vetëm për shërbimet ambulatorike por edhe për rastet e hospitalizimeve (shtrimeve në spital).

Cilat janë shërbimet që përfitoni:

 1. 1.000 Lek, vetëm vizita me Mjekun Pediatër (2 në çdo muaj)
 2. 20% zbritje për pacientët ambulatorikë (ekzaminime Imazherike & Laborator)
 3. 20% zbritje në rast hospitalizimi (vetëm për rastet pathologjike)
 4. 15% zbritje në Paketat Kirurgjikale
 5. Ambulanca falas në Tiranë, për raste urgjente
 6. 50% zbritje për Ambulancën për destinacione jashtë Tiranës, për raste urgjente
 7. Vizitë falas me mjekun Stomatolog në Klinikën Hygeiadent
 8. Vizita me psikologun falas

Si funksionon kjo kartë:

 1. Kartën mund ta blini vetëm pranë ambjenteve të Spitalit Hygeia Tiranë
 2. Menjëherë pasi kryeni pagesën prej 13.900 lek, ju pajiseni me kartën përkatëse, të cilën duhet ta keni me vete në çdo vizitë tuajën në Spitalin Hygeia Tiranë
 3. Me kryerjen e pagesёs, ju mund tё pёrfitoni menjёherё nga shёrbimet qё ju ofron kjo kartё
 4. Karta është e vlefshme për një periudhë 1(një) vjecare.

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al