Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Endokrinologjia

Departamenti Endokrinologjisë

Endokrinologjia

ENDOKRINOLOGJIA

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Shërbimi i Endokrinologjisë është degë e mjekësisë e cila merret me diagnostikimin dhe trajtimin e të gjithë spektirt të sëmundjeve endokrine. Stafi i mjekëve endokrinologë me shumë eksperiencë për një diagnostikim të saktë dhe si rrjedhim trajtim sa më efektiv të pacientëve bashkëpunojnë ngushtë me mjekë të fushave të ndryshme si radiologë, kirurgë të përgjithshëm, mjekë Nuklearë dhe Dietologë. 

 

Shërbimet & Trajtimet

 • Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve me Diabet Mellitus tip 1 dhe tip 2
 • Trajtimi dhe monitorinimi i Diabetit Gestacional (diabetit të shtatzënisë)
 • Kontrolli dhe trajtimi i komplikacioneve akute dhe kronike te diabetit
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të tiroides, hypertiroidizmit, hypotiroidizmit, nodujve të tiroides etj
 • Kryerja e FNA-Citologjisë së nodujve të tiroides, Shintigrafisë së tiroides dhe trajtimit me jod 131
 • Trajtimi dhe monitorimi i kancerit të tiroides
 • Kirurgji të tiroides dhe paratiroides
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të paratiroides dhe kryerja e shintigrafisë së paratiroides
 • Diagnostikim dhe trajtimi i patologjive të glandulës adrenale (surenale). 
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të hypofizës (akromegali, prolaktinome, diabet insipid etj.)
 • Kirurgji të hipofizës

 

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al