Artikuj mjekësor

Diabet = Të jesh nën kontroll të vazhdueshëm

Të kujdesesh për veten kur je me Diabet kërkon përpjekje. Personat me Diabet duhet të kontrollojnë në mënyrë të rregullt nivelin e sheqerit në gjak, të ushqehen shëndetshëm dhe në mënyrën e duhur, të merren me aktivitet fizik dhe sigurisht të marrim në mënyrë të rregullt mjekimet.

Vera ka ardhur dhe bashkë me të edhe theksimi i rrudhave të mimikës dhe djersitja e shtuar. Ndërkohë që bisedoj me pacientët në zyrën time, shoh çdo lëvizje të mimikës së tyre dhe ndërkohë që dëgjoj me vëmendje e di me saktësi zonën ku duhet të injektojë dhe sasinë e nevojshme, në mënyrë që rezultati të jetë sa me natyral dhe të parandalojë thellimin e rrudhave ekzistuese dhe shfaqjen e rrudhave të reja. Edhe pse trajtimi me botox mund të kryhet përgjatë gjithë vitit, në këtë stinë ai merr një rëndësi të veçantë sepse është gjithmonë më mirë të parandalojmë se sa të kurojmë!

Sottocategorie

Faqja 1 di 21

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al