Artikuj mjekësor

Të dashur prindër!

Së pari i urojmë jetë të gjatë pjesëtarit më të ri të familjes tuaj!

Për ju prindër hapet një dritare e re e jetës, me detyra dhe përgjegjësi të reja.

Foshnja juaj ka nevojë për ushqyerje, kujdes dhe shumë dashuri….

”Mëmësia dhe atësia janë role që mësohen duke jetuar”!

Në këtë rrugëtim të gjatë një rëndësi të veçantë kanë përvojat e para, pra si të jeni të përgatitur për të përballuar sa më mirë këtë përvojë të re në jetën tuaj.

Sa i zakonshëm është kanceri i lëkurës?

Kanceri i lëkurës kategorizohet në kancer i lëkurës melanomë dhe kancer i lëkurës jo-melanomë. Incidenca (numri I rasteve) për të dy llojet e kancerit të lëkurës si ai jo-melanomë ashtu dhe ai melanomë është rritur ndjeshëm në dekadat e fundit.

Sottocategorie

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al