Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Komunikim për Shtyp

Komunikim për Shtyp


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Anassa inaguron ambientet e reja moderne & teknologjinë bashkëkohore

Në datë 4 Shkurt 2019, në ambientet e Spitalit Hygeia u organizua Ceremonia e inagurimit të ambienteve të reja dhe super moderne të Klinikës dermo-estetike Anassa, ambjente këto të rikonceptuara për të ofruar të gjitha llojet e trajtimeve dermo-estetike me aparatura dhe teknologjinë më bashkëkohore në treg.

Drejtori Ekzekutiv i Spitalit Hygeia, Z.Mario Karaj, në fjalën e tij të hapjes nënvizoi faktin se: Klinikës dermo-estetike Anassa i është dedikuar një investim mjaft i konsiderueshëm nga spitali Hygeia si nga pikëpamja e teknologjisë dhe aparaturave bashkëkohore, duke i vënë në dispozicion një hapësirë prej 300 m2, kjo për t’i ardhur sa më pranë kërkesave që ka tregu i trajtimeve estetike dhe atyre të bukurisë. Synimi ynë është është që Klinika Anassa të kthehet në një qendër referimi për trajtimet dermo-estetike jo vetëm për Shqipërinë por edhe në Rajon.

Bashkëpunimi me mjekë kirurgë estetikë me emër, profesionistë dhe me shumë eksperiencë, është një tjetër hap i rëndësishëm i ndërmarrë nga kjo Klinikë, kjo për t’ju oftuar pacientëve të kësaj Klinike kahas trajtimeve dermo-estetike bashkëkohore edhe të gjithë gamën e ndërhyrjeve plastike & rikonstruktive – tha në fjalën e saj, Menaxherja e Klinikës Anassa, znj.Rezalda Shehi. 

Klinika Anassa tashmë vendos një standart të ri në fushën e trajtimeve të bukurisë, ku cilësia, siguria dhe ofrimi i trajtimeve të personalizuara konform standardeve ndërkombëtare janë vula e garancisë për çdo pacient.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al