Të reja

Shërbimi ambulator & Vizitat me mjekët specialistë deri në orën 21:00

Spitali Hygeia vjen më pranë pacientëve / Ofron shërbimin me mjekët specialistë edhe gjatë orareve të pasdites 16:00-21:00

Spitali Hygeia ka qenë dhe vazhdon të jetë e vetmja strukturë spitalore private gjithëpërfshirëse në vend që ofron shërbim spitalor 3600 për të gjithë pacientët e saj duke filluar nga analizat e thjeshta deri në ndërhyrjet kirurgjikale ndër më të ndërlikuarat, performancë kjo që bëhet e mundur sajë profesionalizmit të mjekëve specialistë të asistuar nga teknologjia mjekësore e fjalës së fundit dhe struktura moderne që Spitali ka.

Këto premisa kanë bërë që Spitali Hygeia të jetë një qendër reference për të gjithë pacientët, jo vetëm ata shqiptarë por edhe nënshtetas të huaj, pra për të gjithë ata që kërkojnë të gjejnë zgjidhje të problemeve të tyre mjekësore në kohë reale dhe me cilësi. Pikërisht kjo ishte edhe arsyeja pse Spitali Hygeia, për të qenë sa më pranë nevojave dhe kërkesës gjithmonë në rritje për shërbime mjekësore nga ana e pacientëve të saj, por sidomos për të gjithë ata që për arsye pune apo pamundësie për të marrë shërbime mjekësore gjatë orareve të paradites, tashmë ju mundëson marrjen e shërbimit të kërkuar me mjekët specialistë, çdo ditë, nga e hëna në të premte, edhe gjatë orareve të pasdites, pra duke zgjatur orarin e këtyre shërbimeve prej orës 16:00-21:00.

Pra, tashmë, shërbimi ambulator & vizitat me mjekët specialistë, do të jetë i disponueshëm për të gjithë në çdo orë të ditës prej orës 8:00-21:00.

Për më tepër informacion apo rezervime të shërbimeve ju ftojmë të kontaktoni me sekretarinë e Spitalit apo në adresat zyrtare:

Tel: 04 23 90 000

https://www.facebook.com/Hygeia.Hospital.Tirana.HHT

Instagram: #spitalihygeiatirane

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al