Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
ORL

Departamenti ORL

ORL

ORL

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Informacion i Përgjithshëm

Departamenti i Otorinolaringologjisë i Spitalit Hygeia Tiranë është i përbërë nga një staf mjekësh kirurgë grek dhe shqiptarë të cilët kanë një eksperiencë të gjerë në fushën e diagnostikimit dhe kirurgjisë në fushën e patologjive të ORL-së.

Stafi i mjekëve ORL të Spitalit Hygeia Tiranë,  të specializuar dhe me shumë eksperiencë, ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh duke mbuluar të gjitha llojet e patologjive të veshë, hundë, si dhe kokë – qafës, duke filluar që nga egzaminimet e thejshta diagnostike deri tek ato më komplekset, trajtim dhe ndërhyrje kirurgjikale. Për një shërbim më të kompletuar, për rastet më komplekse, stafi i mjekëve ORL bashkëpunon ngushtë edhe me kolegë të tjerë të shquar të specialiteteve të ndryshme si p.sh kirurg maksilofacial – Kirurg Plastik – Neurokirurg etj,  kjo me qëllimin e vetëm për të ofruar shërbim sa më optimal dhe rezultativ për pacientët tanë. Vlen për tu theksuar edhe fakti që për ndërhyrjet kirurgjikale anestezia aplikohet nga mjekë anestezistë me një eksperiencë të gjerë dhe të specializuar për të asistuar në ndërhyrjes e kirurgjisë e kokë qafës.

Për më shumë informacion mbi këtë Departament ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=Dvbk7CLb884 

Stafi i Mjekeve

Specialiteti: Otorinolaringolog
Departamenti: ORL
Specialiteti: Otorinolaringolog
Departamenti: ORL
Specialiteti: Kirurg ORL
Departamenti: ORL

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al