Dr. Adrian Misha

Dr. Adrian Misha
Edukimi dhe Trajnime
1990-1995
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjkeësisë së Përgjithshme

2002-2006
Specializim në sëmundjet Infektive, Fakulteti I Mjekësisë UT.

Eksperienca Profesionale
1995-1996
Qendra Shëndetësore Zhepove Përmet

1996-1997
Mjek Reparti Ushtarak 5510 Divizioni Gjirokastër

1997-1999
Qendra Shëndetësore Picar Gjirokastër

2003-2005
Mjek Urgjence Poliklinika Lui Paster, Tiranë

2006-2011
Shef i Repartit Infektiv Spitali Rajonal Gjirokastër

2011-2012
Mjek Patolog Infeksionist Spitali Hygeia Tiranë

2012-2017
Shef I Repartit Infektiv Spitali Rajonal Vlorë

2017- në vazhdim
Mjek Patolog Infeksionist Spitali Hygeia Tiranë

TRAJNIME DHE CERTIFIKATA

Konferenca e 10të Mediko – Kirurgjikale- Nëntor 2002
Kurs i emergjencës Politraumës Poliklinika Luis Paster maj 2003
Prevalenca e infeksioneve spitalore në QSUT – Instituto Superiore di sanita Roma – QSUT Tetor 2003
Konfernca e 13të Mediko – Kirurgjikale Tetor 2005
Javët e Hipokratit në Tiranë, sëmundjet Infektive në Shqipëri, Ambasada Italiane – UT Fakulteti i Mjekësisë Tetor 2005
Konferenca e VI-të Kombëtare e Mjekësisë Interne Qershor 2006
Infeksionet e Traktit Respirator. GlaksoSmith klain DSH- gjirokastër Dhjetor 2006
Njohja e zbatimit i koncepteve të cilësisë në praktikën klinike QK-CSA Maj 2007
Simpoziumi i parë mbarëkombëtar i Infektiologjisë Shqiptare, sëmundjet Infektive Maj 2009
Epokë e re në përballimin e kancerit Spitali Hygeia Tiranë Nëntor 2010
Konferenca Kombëtare e shoqatës Shqiptare të Infektiologjisë Maj 2011
Zhvillimet e fundit në sëmundjet e heparit Spitali Hygeia Tiranë Tetor 2012
Konfernca Kombëtare . Infeksionet nga kafshimet, gërvishtkjet dhe pickimet, Shoqat aShqiptare e Inftivologjis. Bashkëautor në dy tema: Malaria falciparum artemisin – rezistente? Malaronn- sensibel! Malarie e importuar nga Guinea: falciparum apo ovale Tetor 2012
5th Eurasia Congress of Ingectious Diseases Maj 2013

Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Valbona Gashi

Dr. Valbona Gashi

Infeksionist
Dr. Iris Koshovari

Dr. Iris Koshovari

Infeksionist
Dr. Arben Pilaca

Dr. Arben Pilaca

Infeksionist