Dr. Aldi Progonati

Dr. Aldi Progonati
Edukimi dhe Trajnime
2001-2005
Shkolla e Mesme e Përgjithshme
Abaz Shehu, Tepelenë

2005-2006
Studimet e larta për 1 vit akademik në Fakultetin e
Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Tiranes
Shkencave të Natyrës, dega Biokimi

2006-2012
Studimet e larta në Fakultetin e Mjeësisë
Dega, mjekësi e Përgjithshme

Praktika mjekësore pranë Urgjencës dhe patologjisë së Spitalit Hygeia Tiranë.

Eksperienca Profesionale
2013-në vazhdim
Mjek I Përgjithshëm, Spitali Hygeia Tiranë
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Jon Cane

Dr. Jon Cane

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Mirald Gina

Dr. Mirald Gina

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Enea Serani

Dr. Enea Serani

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Denajda Xhaferaj

Dr. Denajda Xhaferaj

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Ardit Çollaku

Dr. Ardit Çollaku

Mjek i Përgjithshëm