Dr. Artur Zajmi

Dr. Artur Zajmi
Edukimi dhe Trajnime
1993-1999
Mjek i përgjithshëm në Fakultetin e “Mjekësisë së Përgjithshme”,
Universiteti “La Sapienza” Romë, Itali

2000-2004
Specializim në Otorinolaringologji në Universitetin “La Sapienza” Romë, Itali

2005-2008
Doktoratë në “Neurochirurgia, Chirurgia Maxillo-Facciale e Neuropatologia Uditiva”, Fakulteti i Mjekësisë dhe Kirurgjisë, Universiteti
“La Sapienza” Romë, Itali.

Eksperienca Profesionale
2005-2011
Mjek Specialist në:
BIOS (Poliambulator Specialistik), Romë, Itali
Ambulatori sanitario shtetëror, në Fiuggi, Acquasanta, Riccione Terme,
Clinica Parioli, Romë, Itali
Studio Private Mjekësore Orl Dr. Thielen, Romë, Itali
Spitalin “San Carlo di Nancy” Romë, Itali.

2011-në vazhdim
Spitali Hygeia Tiranë

Kariera Akademike
Doktor i Shkencave Mjekësore – PhD, Romë, Itali

Anëtarësime
Anëtar i Shoqatës Shqiptare ORL

Publikime
16 artikuj në revista ndërkombëtare dhe co-autor në 3 kapitujte të librit:
Surgery for Snoring and OSAS, Kugler Publications, The Hague, The Netherlands, 2004.

Mjek të tjerë: 

Dr. Trifon Kiratzidis

Dr. Trifon Kiratzidis

Kirurg ORL, Otorinolaringolog
Dr. Holta Sulaj

Dr. Holta Sulaj

Otorinolaringolog