Dr. Baris Akin

Dr. Baris Akin
Edukimi dhe Trajnime
1995
Përfundoi studimet e tij në Universitetin e Ankarasë, Shkolla Mjekësore në 1995

2001 -2004
Pjesëmarrës në programin e bursave kirurgjike të transplantit në Programin e Universitetit Shtetëror të Ohajos.
Çertifikuar nga Shoqata Amerikane e Transplant Kirurgëve si një kirurg transplantimi i licencuar për të praktikuar transplantimin e veshkave dhe pankreasit në SHBA.

2004
Ai mori “Çmimin e Hetuesit të Ri”në Takimin e Transplantit Amerikan.
Gjatë studimeve të tij në Universitetin Shtetëror të Ohajos ka marrë pjesë në:

270 transplantime të veshkave,
260 nephrectomies donatore laparoskopike
55 procedura të transplantimit të pankreasit

Eksperienca Profesionale
2009

Avancon teknikën nefrektomike të donatorëve tek teknika retro-peritonoskopike (mbi 400 raste të suksesshme).

Mbi 500 transplate të veshkave gjatë studimeve në Turqi me një normë suksesi prej 95-97% në vitin e parë.

Mbi 4500 raste të aksesit vaskular gjatë praktikës në Turqi.

Kariera Akademike
Profesor i Kirurgjisë së Përgjithshme në Universitetin Stamboll Bilim dhe Spitalin Firence NIghtingale në Stamboll.

Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Inid Jorgoni

Dr. Inid Jorgoni

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Marsela Sopiqoti

Dr. Marsela Sopiqoti

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Erjona Sinani

Dr. Erjona Sinani

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Erion Peci

Dr. Erion Peci

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Charles Linderman

Dr. Charles Linderman

Kirurg i Përgjithshëm