Dr. Denajda Xhaferaj

Dr. Denajda Xhaferaj
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Shkurt 2015-ne vazhdim – Spitali Amerikan, Tirane, Mjeke e pergjithshme
Shkurt 2013 – Korrik 2013 – Mjeke e pergjithshme, prane shefit te Urgjences Kirurgjikale QSUT, Tirane
Gusht 2012 – Nentor 2012 – Urdheri i Mjekeve Shqipetar, prane Poliklinikes nr.10, Tirane, Praktike e Pergjithshme Profesionale, Mjeke e Pergjithshme
Kariera Akademike
Tetor 2006 – Korrik 2012 – Universiteti i Tiranes, Fakulteti I Mjekesise, Tirane, Master Shkencor ne Mjekesi e pergjithshme
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Holta Sulaj

Dr. Holta Sulaj

Otorinolaringolog