Dr. Dritan Dushaj

Dr. Dritan Dushaj
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Elvana Rista

Dr. Elvana Rista

Nefrolog