Dr. Fotios – Filippos Karantonis

Dr. Fotios – Filippos Karantonis
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Nikolaos Tsakoniatis

Dr. Nikolaos Tsakoniatis

Kirurg Plastik & Estetik