Dr. Gjergji Karamitri

Dr. Gjergji Karamitri
Edukimi dhe Trajnime
1989-1994
Univesriteti I Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë Mjek i Përgjithshëm

1997-2001
Specializim , Kirurgji e Përgjithshme Universiteti i Tiranës

2001-2003
Specializim Urologji, Universiteti i Tiranës

2008-2009
Specializim Kirurgji e Përgjithsme NYHQ, Weill Cornell Medical Center, Queens, NY, SHBA

KUALIFIKIME PASUNIVERSITARE
Kirurg i Përgjithshëm Tiranë
ECFMG Certificate SHBA
FCCS- NY SHBA
Kirurgji PGY-1 SHBA

Eksperienca Profesionale
1994-1996
Spitali I Shkodrës ‘Jorgji Karamitri’ Mjek I Përgjithshëm, pavioni i Patologjisë

2001
Kurs Trajnimi në Onkologji Universiteti i Barit, itali

2001-2002
Universiteti i Lirë I Berlinit, Gjermani Mjek Vizitor Departamenti i Urologjisë

2002-2003
NY- Presbyterian Weill Cornell Medical Center, New York
Mjek Vizitor Departamenti i Urologjisë

2003-2007
Mjek në klinikë Private, Shkodër

2010-në vazhdim
Kirurg Urolog, Spitali Hygeia Tiranë

Kariera Akademike
Anëtarësime
Kolegji Amerikan i Kirurgëve
Shoqata e Kirurgëve Shqiptar

Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. John Panopoulos

Dr. John Panopoulos

Kirurg Urolog
Dr. Ioannis Tsivikis

Dr. Ioannis Tsivikis

Kirurg Urolog
Dr. Georgios Voulgaridis

Dr. Georgios Voulgaridis

Kirurg Urolog
Dr. Spirido Ch. Gouvalis

Dr. Spirido Ch. Gouvalis

Kirurg Urolog
Dr. Dhimitraq Dimashi

Dr. Dhimitraq Dimashi

Kirurg Urolog