Dr. Marco Jakobbi

Dr. Marco Jakobbi

Kirurg Oftamolog

EKSPERIENCA NË PUNË

01/07/2017- Mjek Oftamolog part-time në Spitalin “Escartons” Briançon (Francë)

26/08/2012- Mjek konsulent oftamolog në Spitalin “Escartons” Briançon (Francë)

01/03/2005- Kordinator mjeksor i Departamentit të Oftamologjisë kirurgjikale në Spitalin Maria Pia Italy

01/05/1984- Mjek oftamolog në klinikë private ITALY

1991–1993- Asisten Oftamolog në Spitalin “Gradenigo Hospital”, Turin (Italy)

1984–1991- Pjestar i grupit Nacional në Institutin Publik Mjekësor.

EDUKIMI

1989- Kurse për kirurgjinë e retinës në BOSTON (US) me asistencë të Prof. Schepens.

1984- Ka ndjekur studimet për kirurgjinë e retinës dhe trajtimit me lazer në klinikën “EYE AND HEAR INFIRMARY” asistuar nga Prof. Schepens, BOSTON (US)

1984- Ka kryer specializimin në Universitetin e Oftamologjisë TURIN (Italy)

1980- Ka përfunduar studimet e larta në Fakultetin e mjeksisë në TURIN (Italy)

1974- Ka përfunduar studimet e mesme në “Antonio Rosmini” në TURINI (Italy)

Mjek të tjerë: 

Dr. Sabri Raza

Dr. Sabri Raza

Okulist