Dr. Mirald Gina

Dr. Mirald Gina
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Ledja Polici

Dr. Ledja Polici

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Albano Deda

Dr. Albano Deda

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Nertila Bardhi

Dr. Nertila Bardhi

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Arberi Gjermeni

Dr. Arberi Gjermeni

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Igli Karasani

Dr. Igli Karasani

Mjek i Përgjithshëm