Dr. Otilja Dekovi

Dr. Otilja Dekovi
Edukimi dhe Trajnime
1998 – 2004 Tirane, Albania, BACHELOR Fakulteti I Mjekesise.
2008 – 2012 Tirane, Albania, MASTER Fakulteti I Mjekesise
Eksperienca Profesionale
2002 – 2003 Albania, MJEKE PROPAGANDE ALKALOID SH.P.K
2004 – 2005 Albania, PEDAGOGE E JASHTME E LENDES FARMAKOLOGJI NE KURSET E INFERMIERISE DHE FARMACISE MEDICOM SHKODER
2004 – 2006 Albania, MJEKE VULLNETARE OJF “MALTEZER NDIHMON NE SHQIPERI”
2004 – 2008 Albania, MJEKE FAMILJE DREJTORISE RAJONALE TE SIGURIMIT DHE KUJDESIT SHENDETESOR, SHKODER
2009 – 2012 Albania, PEDAGOGE E JASHTME UNIVERSITETI UFO
2013 – CURRENT Albania, MJEKE OBSTETER-GJINEKOLOGE, SPECIALIST FERTILITETI KLINIKA FERTILITETIT, SPITALI HYGEIA
CONFERENCES AND SEMINARS
10/2003 Pjesemarrese ne Workshopin, me teme “Trajtimi I Dhimbjes Kronike”
06/2006 – 12/2006 Kurs trajnimi per mjeket e familjes, organizuar Nga Ministria e Shendetesise, me mbeshtetjen e USAID, ne kuadrin e projektit PRO shendetit
07/2006 Pjesemarrese ne trajnimin e zhvilluar nga ISHP, me mbeshtetjen e Fondacionit Partnerships in Health, ne kuadrin e parandalimit HIV-AIDS
04/06/2009 – 07/06/2009 Pjesemarrese ne Konferencen e III Nderkombetare shkencore te Perinatologjise ’’Trajtimi afatgjate I shtatezanise me risk te larte ne tremujorin e trete’’
12/2009 Pjesmarrese ne “Reproductive Health Meetings from Adriatic to China”, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Perinatologjise ne bashkepunim me shoqaten turke te Perinatologjise dhe Endocrinologjise
11/06/2010 – 13/06/2010 Pjesemarrese ne Konferencen e IV Nderkombetare shkencore te Perinatologjise ‘’Tendenca e perqindjes dhe indikacionet e lindjes cezariane ne SUOGJ, Materniteti Koco Gliozheni’’
09/2010 Pjesemarrese ne Konferencen e II Nderkombetare per trajtimin e dhimbjes, Prizren, Kosove
11/2010 Pjesemarrese ne Workshopin e ESGO-s, Prishtine, ‘’Perspektivat ne gjineko-onkologji dhe trajnimi per kolposkopi’’, “Lidhja ndermjet semundjes trofoblastike gestacionale dhe shtatzenise ekstrauterine”
04/2011 Pjesemarrese ne Colposcopy Workshop, European Federation for Colposcpy, ne bashkepunim me Royal College of Obstetricians and Gynecologists.
28/04/2011 – 30/04/2011 Pjesemarrese ne Kongresin e II te Obstetrike- Gjinekologjise, organizuar nga Shoqata Shqiptare Obstetrik Gjinekologjise
10/06/2011 – 12/06/2011 Pjesemarrese ne Kongresin e V te Perinatologjise
06/2011 Kursi III i avancuar i ekografise ‘’Ian Donald School’’
07/2011 Pjesmarrese ne konferencen e katert shkencore “Ceshtje Aktuale Gruaja-Neonati, Spitali Hygea
10/2011 Pjesemarrese ne Konferencen Kombetare per “Infeksionet Spitalore dhe antibiorezistenca”, organizuar nga ISHP, ne bashkepunim me Ministrine e Shendetesise dhe OBSH
2015 – 2023 ESHRE member dhe pjesmarrese ne kongreset e organizuara nga ESHRE si dhe kurset specifike me topik Reproductive Medicine.
2013 – 2023 Pjesmarrese ne Konferencat e organizuara nga Shoqata Shqiptare e Obstetrike-Gjinekologjise
2015 – 2023 Pjesmarrese ne Kongresin Kombetar te Shkencave Mjekesore (e pervitshme)
2013 – 2023 Pjesmarrese ne Kongreset e Perinatologjise te organizuara gjate ketyre viteve
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Merita Alushani

Dr. Merita Alushani

Obstetër-Gjinekolog
Dr. Arben Pepa

Dr. Arben Pepa

Obstetër-Gjinekolog
Dr. Ardi Prushi

Dr. Ardi Prushi

Obstetër-Gjinekolog
Dr. Ana Sula

Dr. Ana Sula

Obstetër-Gjinekolog
Dr. Stefanos Chandakas

Dr. Stefanos Chandakas

Kirurg Endoskopist, Obstetër-Gjinekolog