Dr. Vilma Hoxhallari

Dr. Vilma Hoxhallari
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Jon Cane

Dr. Jon Cane

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Mirald Gina

Dr. Mirald Gina

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Aldi Progonati

Dr. Aldi Progonati

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Enea Serani

Dr. Enea Serani

Mjek i Përgjithshëm
Dr. Denajda Xhaferaj

Dr. Denajda Xhaferaj

Mjek i Përgjithshëm