Dr. Virtut Velmishi

Dr. Virtut Velmishi
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: ,

Dr. Albert Koja

Dr. Albert Koja

Pediatër
Dr. Blerta Deda

Dr. Blerta Deda

Pediatër
Dr. Entela Kostaqi

Dr. Entela Kostaqi

Pediatër
Dr. Erinda Rapushi

Dr. Erinda Rapushi

Pediatër
Dr. Eva Halili

Dr. Eva Halili

Pediatër