Dr. Xheneta Beqoviq

Dr. Xheneta Beqoviq
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Marsela Haruni

Dr. Marsela Haruni

Mjek Laboratori