Dr. Artiola Xhafaj

Dr. Artiola Xhafaj
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Drita Bujari

Dr. Drita Bujari

Neonatolog
Dr. Eda Postoli

Dr. Eda Postoli

Neonatolog
Dr. Ergena Neziri

Dr. Ergena Neziri

Neonatolog
Dr. Faik Bardhi

Dr. Faik Bardhi

Neonatolog