Dr. Blertina Dyrmishi

Dr. Blertina Dyrmishi
Edukimi dhe Trajnime
Qer 2012 – ne vazhdim
Doktoratura, Universiteti i Mjekesise,Tiranë

2003 – 2007
Specializim per Endokrinologji pranë Shërbimit të Endokrinologjisë dhe Diabetologjisë QSU “Nene Tereza”, Tirane

1995 – 2001
Fakulteti i Mjekësisë, dega Mjekësi e përgjithshme

Eksperienca Profesionale
Shtator 2011 – ne vazhdim
Endokrinologe, Spitali “Hygeia, Tiranë

Prill 2007 – Shtator 2011
Endokrinologe, klinika “Neo-Style”, Tirane

Janar 2009 – Qershor 2011
Pedagoge (part time) Universiteti Amerikan i Tiranës

Maj 2007- Korrrik 2007
Fellowship, Endocrinology Service of Pr Bouchard, “Saint-Antoine”, University Hospital, Paris-France.

Tetor 2006 – Dhj 2006
Endocrinologe, the Medical Study “The prevalence of IDD (Iodine Deficiency Disorders) among the children of the elementary school and the pregnant women after the introduction of the iodized salt in Albania”, organized by the Ministry of Health, the Public Health Institute and UNICEF, Albania.

Mars 2002 – Maj 2003
Mjeke e Përgjithshme Qendra shëndetësore “Muzaka” Berat.

Tetor 2001 – Mars 2002
Specialiste “Nëna dhe fëmija” DRSH Berat

Kariera Akademike
Anëtarësime
Anëtare e EASD (European Association for the Study of Diabetes)

Anëtare e ESE ( The European Society of Endocrinology)

Anëtare e Shoqatës se Diabetit në Shqipëri

Anëtare e Shoqatës Shqiptare të Endokrinologjisë

Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Evis Sinjari

Dr. Evis Sinjari

Endokrinolog