Dr. Dhimitraq Dimashi

Dr. Dhimitraq Dimashi
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Georgios Voulgaridis

Dr. Georgios Voulgaridis

Kirurg Urolog
Dr. Spyridon Gouvalis

Dr. Spyridon Gouvalis

Kirurg Urolog