Dr. Erald Ruci

Dr. Erald Ruci
Edukimi dhe Trajnime
• Mars 2015 – Shkurt 2019, Mjek Specializant në Onkologji pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.
• Shtator 2005 – Qershor 2011 përfunduar studimet pranë Fakultetit të Mjekësisë, në Universitetin Yeditepe, Stamboll, Turqi.
Eksperienca Profesionale
• Mars 2019 – në vazhdim, Mjek Specialist Onkolog pranë Spitali Rajonal Lezhë
• Qershor 2021 – në vazhdim, Mjek Specialist Onkolog (me kohë të pjesshme) pranë Hygeia Hospital
• Qershor 2013 – Mars 2015, Mjek Urgjence pranë Spitalit Amerikan.
• Tetor 2012 – Maj 2013, Mjek praktikant pranë Departamentit të Neurokirurgjisë në Spitalin Universitar të Traumës.
Kariera Akademike
Prezantime
• Nëntor 2023: “Management of Advanced Prostate Cancer in Elderly Patient, ESMO Preceptorship on Cancer Care in Elderly Patients”, Lugano, Zvicër.
• Tetor 2022: “Management of Metastatic Breast Cancer” ESMO Preceptorship on Breast Cancer, Lugano, Zvicër
• Tetor 2018: “Management of Advanced Prostate Cancer” ESMO Preceptorship on Prostate Cancer, Lugano, Zvicër
• Qershor 2018: “Treatment of EGFR Positive Advanced Non-Small Cell Lung Cancer”, 5th ESO-ESMO Eastern Europe and Balkan Region Masterclass in Medical Oncology, Beograd, Serbi
• Maj 2018: “Management of Locoregionally Advanced Laryngeal Cancer”, ESMO Preceptorship on Head & Neck Cancer, Zyrih, Zvicër
Vlerësime
• Vlerësuar me çmimin e dytë në testin e vlerësimit të njohurive përgjatë “5th ESO-ESMO Eastern Europe and Balkan Region Masterclass in Medical Oncology”, Qershor 2018, Beograd, Serbi.
• Çertifikatë Kontributi “ CRASH-3 Trial”, nga London School of Hygiene & Tropical Medicine, Korrik 2019, Londër.
Kurse dhe Konferenca
• Nëntor 2023: ESMO Preceptorship on Cancer Care in Elderly Patients, Lugano, Zvicër.
• Tetor 2023: ESMO Congress 2023, Madrid, Spanjë.
• Maj 2023: Diagnostic and Therapeutic Applications of Nuclear Medicine in Oncology, ESMO-EANM Advanced Course, Essen, Gjermani.
• Maj 2023: ESMO Breast Cancer 2023, Berlin, Gjermani.
• Prill 2023: European Lung Cancer Congress 2023, Kopenhagen, Danimarkë.
• Shkurt 2023: ESMO Gynaecological Cancers 2023, Barcelonë, Spanjë.
• Dhjetor 2022: ESMO Immuno-Oncology Congress 2022.
• Tetor 2022: ESMO Preceptorship on Breast Cancer, Lugano, Zvicër.
• Shtator 2022: ESMO Congress 2022, Paris, Francë.
• Qershor 2022: ESMO Preceptorship on Immuno-Oncology, Zyrih, Zvicër.
• Qershor 2022: ESMO Gynecological Cancers Congress 2022, Valencia, Spanjë.
• Maj 2022: ESMO Preceptorship on Molecular Cancer Biology for Practicing Oncologists and Cancer Treatment De-escalation, Lugano, Zvicër.
• Maj 2022: ESMO Breast Cancer Congress 2022, Berlin, Gjermani.
• Prill 2022: ESMO Virtual Advanced Course on Cancer Vaccines and Cellular Immunotherapy.
• Mars 2022: “European Lung Cancer Congress 2022” organizuar nga ESMO.
• Maj 2021: “Breast Cancer Virtual Congress 2021” organizuar nga ESMO.
• Prill 2021: “Multidisciplinary management, standards of care and future perspectives”, ESMO Virtual Preceptorship on Colorectal Cancer.
• Mars 2021: “European Lung Cancer Virtual Congress 2021” organizuar nga ESMO.
• Mars 2021: “Multidisciplinary management, standards of care and future perspectives”, ESMO- The Christie Virtual Preceptorship on Lung Cancer.
• Dhjetor 2020: “Guidelines in endometrial cancer” ESO (European School of Oncology) e-session.
• Nëntor 2020: “International Multidisciplinary Anal Cancer Conference Research Webinar”, organizuar nga IMACC International Faculty.
• Shkurt 2020: “Kongresi i VII i Onkologjisë Përvojë dhe Risi”, organizuar nga Shoqata Onkologjike Shqiptare, Tiranë.
• Nëntor 2019: Biomarkers for Precision Medicine” ESMO Advanced Course, Zyrih, Zvicër.
• Tetor 2019: “Multidisciplinary management, standards of care, therapeutic targets and future perspectives”, ESMO Preceptorship on Brain Tumours, Lugano, Zvicër.
• Maj 2019: “Visiting Professorship Meeting on Breast Cancer – Prof. O. Pagani Breast Cancer: A Continuing Challenge”, organizuar nga ESO (European School of Oncology), Durrës.
• Tetor 2018: Prostate Cancer “Multidisciplinary management, standards of care, therapeutic targets and future perspectives”, ESMO Preceptorship on Prostate Cancer, Lugano, Zvicër.
• Qershor 2018: 5th ESO-ESMO Eastern Europe and Balkan Region Masterclass in Medical Oncology “Beograd, Serbi.
• Maj 2018: “Multidisciplinary management, standards of care, therapeutic targets and future perspectives”, ESMO Preceptorship on Head & Neck Cancer, Zyrih, Zvicër
• Nëntor 2017: “3rd International Multidisciplinary Medical Congress” organizuar nga IMCA, Tiranë.
• Maj 2017: “Innovations on Breast Cancer Treatment Seminar” organizuar nga Acibadem dhe Qëndra e Onkologjisë në QSUT, Tiranë.
• Nëntor 2016: “Konferenca e 6-të e Shoqatës Mediko-Onkologjike Shqiptare” organizuar nga Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare në bashkëpunim me ESO (European School of Oncology), Tiranë.
• Tetor 2016: “Basic Science Behind Oncology” organizuar nga AROME (Association of Radiotherapy and Oncology of the Mediterranean area) dhe ESO (European School of Oncology) PHI “University Clinic of Radiotherapy and Oncology”, Shkup, Maqedoni.
• Shtator 2016: “Refresher Course on Gastro-intestinal Cancer”, organizuar nga ESO (European Sc School of Oncology) Budapest, Hungari.
• Nëntor 2015: “Joining Forces Event” organizuar nga Pfizer Oncology, Tiranë.
• Nëntor 2015: “Konferenca e 5-të Shkencore e Onkologjisë dhe Kongresi i 7-të Kombetar I Pneumologjisë” organizuar nga AOA (Albanian Oncology Association) dhe ARS (Albanian Respiratory Society), Tiranë.
• Maj 2015: “Visiting Professorship Head and Neck Cancer” organizuar nga ESO (European School of Oncology) dhe AOA (Albanian Oncology Association), Tiranë.
Anëtarësime
• Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare
• ESMO – European Society for Medical Oncology
• ESO – European School of Oncology
• ESCO – College of European School of Oncology
Publikime
• 2021: Punim shkencor me titull “Treatment of stage III NSCLC in a developing country. Needs for improvement” botuar në revistën ndërkombëtare Radiotherapy & Oncology.
• 2017: Punim shkencor me titull “Does Gender and Age Matter in non-Hodgkin Lymphoma? Differences in Epidemiology” në konferencën “Innovation in Medicine” 3rd International Multidiscipinary Medical Congress in Albania.
• 2017: Punim shkencor ndërkombëtar me titull “Measuring Distress in Cancer Patients: A Cancer Distress Screening with a Cancer-Specific Questionnaire” botuar në revistën American Journal of Psychiatry and Neuroscience, ISSN: 2330-426X.
• 2016: Punim shkencor me titull “New Advances in Advanced Gastric Systemic Cancer Treatment” në konferencën e 6-të të Shoqatës Mediko-Onkologjik Shiptare “ Tumorët Genito-Urinare Gastrointestinale të Sipërme”.

Mjek të tjerë: ,

Dr. Ledio Bregu

Dr. Ledio Bregu

Onkolog, Radioterapeut
Dr. Flutura Proko

Dr. Flutura Proko

Kimioterapeute, Onkolog
Dr. Emiljana Huti

Dr. Emiljana Huti

Drejtuese e dep. të Onkologjisë, Onkolog