Dr. Resmije Tozharaku

Dr. Resmije Tozharaku
Edukimi dhe Trajnime
Dhjetor 2023-ne vazhdim: Cikli i trete i studimit Doktorature ne sherbimin e Hematologjise QSUT.
Shkurt 2015- Janar 2019: Specializim Afatgjate ne fushen e Hematologjise.
Tetor 2006- Korrik 2012: Master i Shkencave ne Mjekesi te pergjitheshme ,Universiteti i Mjekesise,Tirane
Eksperienca Profesionale
EHA2023 Hybrid Congress, Frankfurt ,Germany 2023

EHA-AAH Balkan Hematology Tutorial 2022, Tirane 2022

EHA-AAH Balkan Hematology Mini Tutorial, Tirane 2021

Aktivitet te edukimit ne vazhdim per spitalin rajonal Korce per vitin 2019, Korce 2019

Kujdesi shendetesor paresor .Risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve, Tirane 2019

Pathologjite ne kujdesin shendetesor paresor .Diagnostikimi i hereshem dhe trajtimi i tyre, Tirane 2019

Konferenca e XIII e Shoqates Shqipetare te Hematologjise ,Tirane 2018

Konferenca e XII e Shoqates Shqipetare te Hematologjise, Tirane 2017

Konferenca e XI e Shoqates Shqipetare te Hematologjise , Tirane 2016

Konferenca e X e shoqates Shipqetare te Hematologjise , Tirane 2015

Qendra Vullnetare e Emergjencave Civile, Trajnim mbi Dhenien e Ndihmes se Pare Shendetesore Tirane 2014.
Konferenca e X Kombetare e Dhimbjes ,Tirane 2014.

Konferenca e XVIII Kirurgjikale Shqipetare, Tirane 2011

Konferenca e VI e Institutit te Studimeve Dermatologjike, Tirane 2010

Konferenca XVI Mediko-Kirurgjikale,Tirane 2009

Trajnim mbi Te Rejat e Fundit te Shkences rreth HIV/AIDS & SST,Tirane 2006.

Kariera Akademike
Pedagoge e jashtme ne lenden e anatomise ne universitetin WBU
Anëtarësime
Anetare e EHA (Shoqata Europiane e Hematologjise) prej vitit 2020
Anetare e AHA (Shoqata Shqipetare e Hematologjise) prej vitit 2022
Publikime