Dr. Argjir Taka

Dr. Argjir Taka
Edukimi dhe Trajnime
2004- 2010
Universiteti I Tiranës, fakulteti I Mjekësisë

2011 – 2015
Studime pas Universitare ne UMT Dega Anestezi – Reanimacion.

Eksperienca Profesionale
2010 -2011
Mjek Urgjence ne Repartin e Urgjencës në Spital Tepelenë

2015- në vazhdim
Mjek Anestezist – Reanimator në Spitalin Hygeia

Kariera Akademike
Anëtarësime
Europian Society of Anaesthesia
Shoqata Shqiptare Anestezi – Reanimacion

Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Altin Cuci

Dr. Altin Cuci

Anestezist-Reanimator
Dr. Arbër Gjermeni

Dr. Arbër Gjermeni

Anestezist-Reanimator
Dr. Blerim Arapi

Dr. Blerim Arapi

Anestezist-Reanimator
Dr. Brikena Dautaj

Dr. Brikena Dautaj

Anestezist-Reanimator
Dr. Eltion Xhafa

Dr. Eltion Xhafa

Anestezist-Reanimator