Dr. Blerim Arapi

Dr. Blerim Arapi
Edukimi dhe Trajnime
1993 – 1997
Shkolla e Mesme “18 Nëntori” , Lushnje

1997 – 2003
Diplomuar si Mjek i Përgjithshëm pranë Fakultetit të Mjekësisë, Universiteti i Tiranës

2003 – 2005
Praktikë (Reanimacion i Përgjithshëm)

2005 – 2009
Specializim Anestezie dhe Reanimacioni (Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv, titulli Mjek anestezist dhe reanimator)

Eksperienca Profesionale
2009 – 2010
Rezident në Departamentin e Anestezisë & Kujdesit Intensiv, Qendra Universitare Spitalore “Nënë Tereza”, Tiranë

2010 – 2011
Mjek Anestezist & Reanimator pranë shërbimit të neurokirurgjisë, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë

2010 – 2011
Mjek Anestezist & Reanimator, Spitali Hygeia, Tiranë

Nëntor 2010
Rezident në Departamentin e Kardiokirurgjisë pranë Spitalit Hygeia, Athinë

2011 – në vazhdim
Mjek Anestezist & Reanimator, Spitali Amerikan, Tiranë.

Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Shkëlqim Methasani

Dr. Shkëlqim Methasani

Anestezist-Reanimator
Dr. Ilir Agastra

Dr. Ilir Agastra

Anestezist-Reanimator
Dr. Erlisa Çobani

Dr. Erlisa Çobani

Anestezist-Reanimator
Dr. Erand Gishti

Dr. Erand Gishti

Anestezist-Reanimator
Dr. Eltion Xhafa

Dr. Eltion Xhafa

Anestezist-Reanimator