Dr. Arjeta Docaj

Dr. Arjeta Docaj
Edukimi dhe Trajnime
EDUKIMI: 1999-2005 Universiteti I Tiranes,Fakulteti I Mjekesise, Dega Mjekesi I Pergjithshme; Titulli mjeke e pergjithshme.

2008-2012 Universiteti iTiranes, Fakulteti I Mjekesise, Program mesimor pasuniversitar te specializimit ne Diagnoze me Imazhe; Titulli: mjek specialist i Diagnozes me Imazhe.

TRAJNIME: 23 European Congress of Radiology (March 3-7, 2011)

Imaging in Oncology: The role of Magnetic Resonance Novara,Itali 27-28 September 2012.

Salzburg Weill Cornell Seminar in Diagnostic Imaging November 4-10, 2012. Excellent Case Presentation.

International Breast Ultrasound Conference Sibiu, Romania, 12-14 November 2014

Advanced Breast Cancer Third International Consensus Conference-ABC 3, Lisbon, Portugal 5-7 November 2015.

Refresher Course on Gastro-Intestinal Cancer 15-16 September 2016,Budapest.

Eksperienca Profesionale
2006-2008 Autoriteti Rajonal Shendetsor, Tirane, pozicioni : Mjeke Shkollash.

20012-2015 Spitali Europian Group Villa Maria, Tirane, pozicioni : mjeke Radiologe

2015- ne vazhdimesi, Spitali Hygeia, Tirane, pozicioni Mjeke radiologe.

Kariera Akademike
Anëtarësime
European Society of Radiology
European School of Oncology
Albanian Imaging Association

Publikime
Kanceri I Gjirit, Buletini Mjekësor, NR.1 Janar-Prill 2013

Mjek të tjerë: 

Dr. Roland Hasa

Dr. Roland Hasa

Radiolog
Dr. Dorina Aliu

Dr. Dorina Aliu

Radiolog
Dr. Besa Hidri

Dr. Besa Hidri

Radiolog
Dr. Bora Lulo

Dr. Bora Lulo

Radiolog