Dr. Celep Bahadir

Dr. Celep Bahadir
Edukimi dhe Trajnime
Eksperienca Profesionale
Kariera Akademike
Anëtarësime
Publikime

Mjek të tjerë: 

Dr. Arvit Llazani

Dr. Arvit Llazani

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Baris Akin

Dr. Baris Akin

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Charles Linderman

Dr. Charles Linderman

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Erion Peci

Dr. Erion Peci

Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Erjona Sinani

Dr. Erjona Sinani

Kirurg i Përgjithshëm